Producem ferestre si usi din PVC DECEUNINCK si VEKA cu geam termopan sau geam tripan, comercializam si livram termopan (termopane, tripan, tâmplarie cu geam termoizolant)in Romania, in judetul Arges la Pitesti, Curtea de Arges, Mioveni, Campulung dar si in Alba (Alba Iulia), Arad (Arad), Argeș (Pitești), Bacău (Bacău), Bihor (Oradea), Bistrița-Năsăud (Bistrița), Botoșani (Botoșani), Brașov (Brașov), Brăila (Brăila), București, Buzău (Buzău), Caraș-Severin (Reșița), Călărași (Călărași), Cluj (Cluj-Napoca), Constanța (Constanța), Covasna (Sfântu Gheorghe), Dâmbovița (Târgoviște), Dolj (Craiova), Galați (Galați), Giurgiu (Giurgiu), Gorj (Târgu Jiu), Harghita (Miercurea Ciuc), Hunedoara (Deva), Ialomița (Slobozia), Iași (Iași), Ilfov (București), Maramureș (Baia Mare), Mehedinți (Drobeta-Turnu Severin), Mureș (Târgu Mureș), Neamț (Piatra Neamț), Olt (Slatina), Prahova (Ploiești), Satu Mare (Satu Mare), Sălaj (Zalău), Sibiu (Sibiu), Suceava (Suceava), Teleorman (Alexandria), Timiș (Timișoara), Tulcea (Tulcea), Vaslui (Vaslui), Vâlcea (Râmnicu Vâlcea), Vrancea (Focșani) Cuvintele care ne definesc: termopane de calitate, termopane la pret mic, termopane la pret de producator, geam termopan, sticla securizata, ferestre si usi, tamplarie PVC, compartimentari interioare, fabrica de termopane, fabrica de ferestre si usi, fabrica de geam termopan.

Compania VI-FI

producător tâmplarie din PVC sau Aluminiu, geam termoizolant,
pereti cortină și placări, rulouri, obloane, plase contra-insecte
Suntem o companie ce produce și distribuie, la nivel național și internațional, tâmplărie din PVC sau aluminiu, tâmplărie din sticlă securizată, rulouri, obloane, glafuri și plase contra insectelor. In cei peste 20 de ani de activitate am dovedit că suntem un producător și un partener de încredere. Principala misiune este aceea de a oferi produse şi servicii de înaltă calitate ce se remarcă prin rezistenţă, fiabilitate, stil și sunt capabile să satisfacă orice cerință arhitecturală și funcțională.

Produse

De peste 20 de ani producem la înalte standarde de calitate ferestre și uși din PVC, ferestre și uși din aluminiu, geam termoizolant, pereți cortină, compartimentări interioare din aluminiu sau sticlă, rulouri, obloane.
 
 

Servicii

Oferim cele mai bune soluții tehnice și constructive pentru clienții și partenerii noștri. Consilierii tehnici și de vânzari au experiența și cunoștintele necesare pentru dvs. să faceți cea mai bună alegere. Transportul specializat al produselor, serviciile de montaj și service-ul în garanție / postgaranție sunt realizate la cele mai înalte standarde de profesionalism.

Tehnologie

Producţia de ferestre și uși se realizează pe linii de fabricație automatizate,  folosind utilaje şi maşini moderne de ultimă generaţie tip CNC. Fluxul de producție este computerizat pentru a minimiza intervenția umană în realizarea produselor și pentru maximizarea calității acestora. Capacitate de producţie ne permite să onorăm comenzile, indiferent de marime și complexitate, la termene cât mai scurte.

Certificare

Proiectarea, ofertarea, producţia și logistica îndeplinesc toate cerinţele standardelor ISO 9001 iar toate produsele au marcajul CE.
Avem un singur scop, acela de satisfacere a clienților și partenerilor noștri prin produse și servicii ce se ridică la nivelul așteptărilor lor.

Cu o experienţă de peste 20 de ani în producţia de ferestre şi uşi din pvc / aluminiu cu geam termoizolant VI-FI reprezintă una dintre companiile de referinţă pe piaţa de ferestre şi uşi din România şi Europa.

Producem și comercializăm, la nivel național și internațional, tâmplărie din PVC sau aluminiu, tâmplărie din sticlă securizată, rulouri, obloane, glafuri și plase contra insectelor.

Activitatea noastră se desfăşoară în conformitate cu un sistem de management integrat al calităţii, mediului, sănătăţii şi securităţii ocupaţionale. 

Sistemul de producţie este automatizat și în totalitate informatizat, de la preluarea comenzilor până la livrarea lor, pentru asigurarea calităţii şi siguranţei produselor oferite clienţilor noştri.

Specialiștii noștri vă stau la dispoziție
și vă așteaptă în Pitești:

Str. Frații Turnavitu nr. 7
(Prelungirea Craiovei, vis a vis de MATHAUS)

(+4) 0728 728 014

Urmați-ne pe:         


Aveți nevoie de ajutor și vreți să vină un specialist la dumneavoastră?
Sunați cu încredere!

Fanel Ivan (agent vânzări)
(+4) 0728 728 004
- Alexandru Filip (agent vânzări)
(+4) 0728 728 010
George Dan (agent vânzări)
(+4) 0728 274 005
Eddy Vyncke (Business Development Manager BELGIA)
vorbitor de limba engleza, franceza, flamanda și germana
(+4) 0743 884 411

Search