Producem ferestre si usi din PVC DECEUNINCK si VEKA cu geam termopan sau geam tripan, comercializam si livram termopan (termopane, tripan, tâmplarie cu geam termoizolant)in Romania, in judetul Arges la Pitesti, Curtea de Arges, Mioveni, Campulung dar si in Alba (Alba Iulia), Arad (Arad), Argeș (Pitești), Bacău (Bacău), Bihor (Oradea), Bistrița-Năsăud (Bistrița), Botoșani (Botoșani), Brașov (Brașov), Brăila (Brăila), București, Buzău (Buzău), Caraș-Severin (Reșița), Călărași (Călărași), Cluj (Cluj-Napoca), Constanța (Constanța), Covasna (Sfântu Gheorghe), Dâmbovița (Târgoviște), Dolj (Craiova), Galați (Galați), Giurgiu (Giurgiu), Gorj (Târgu Jiu), Harghita (Miercurea Ciuc), Hunedoara (Deva), Ialomița (Slobozia), Iași (Iași), Ilfov (București), Maramureș (Baia Mare), Mehedinți (Drobeta-Turnu Severin), Mureș (Târgu Mureș), Neamț (Piatra Neamț), Olt (Slatina), Prahova (Ploiești), Satu Mare (Satu Mare), Sălaj (Zalău), Sibiu (Sibiu), Suceava (Suceava), Teleorman (Alexandria), Timiș (Timișoara), Tulcea (Tulcea), Vaslui (Vaslui), Vâlcea (Râmnicu Vâlcea), Vrancea (Focșani) Cuvintele care ne definesc: termopane de calitate, termopane la pret mic, termopane la pret de producator, geam termopan, sticla securizata, ferestre si usi, tamplarie PVC, compartimentari interioare, fabrica de termopane, fabrica de ferestre si usi, fabrica de geam termopan.

Compartimentări din STICLĂ SECURIZATĂ

locuinte, birouri, spații comerciale, vitrine
Vă oferim soluţii moderne de compartimentare a biroului sau locuinţei dumneavoastră cu pereți despărțitori din sticlă securizată și balustrade moderne din sticlă securizată.
Sistemele din sticlă permit execuţia lor în diferite forme şi dimensiuni în funcţie de suprafaţă şi designul interior. Rezultatul este un produs unic şi personalizat.
Compartimentările din sticlă laminată reprezintă o alternativă modernă şi sigură de partiţionare a diferitelor spaţii cu destinaţie deschisă. Se poate utiliza cu succes în zone de spaţii de birouri, locaţii comerciale, dar şi în locuinţe particulare.
Realizăm compartimentarea cu pereţi despărţitori şi uşi din sticlă securizată cu grosimi diferite sau folosind panouri din aluminiu fără barieră termică cu sticlă securizată.
Sticla poate fi personalizată prin sablare sau cu folii autocolante cu diverse elemente grafice.

Compartimentări birouri şi spaţii comerciale

Optimizaţi spaţiul deschis prin compartimentarea cu sticlă securizată conform nevoilor dumneavoastră de eficienţa, aspect şi calitate. Compartimentarea cu sticlă delimitează anumite încăperi şi reuşeşte să păstreze senzaţia de spaţiu larg şi cel mai important, să menţină iluminarea naturală şi vizibilitatea. Aspectul modern pe care sticla îl imprimă biroului dvs. se va răsfrânge pozitiv asupra activităţii companiei şi a relaţiilor cu clienţii.

Compartimentări locuinţe

Dacă doriți ca locuința dumneavoastră să aibă un stil modern și să pară mai spaţioasă, mai aerisită și mai luminată vă recomandăm compartimentarea cu pereți despărțitori din sticlă securizată. Partiţionarea interioară schimbă utilitatea spațiului dorit și permite crearea unui joc între lumini și umbre.

Balustrade din sticlă securizată

Balustradele din sticlă sunt realizate din sticlă securizată şi reprezintă ultima tendinţă în construcţii şi amenajări interioare pentru păstrarea sentimentului de libertate şi spaţiu deschis.
Balustradele din sticlă pot fi executate în forme şi dimensiuni diferite, cu / fără mână curentă, cu / fără montanţi verticali din metal, cu prindere laterală sau normală.

Cu o experienţă de peste 20 de ani în producţia de ferestre şi uşi din pvc / aluminiu cu geam termoizolant VI-FI reprezintă una dintre companiile de referinţă pe piaţa de ferestre şi uşi din România şi Europa.

Producem și comercializăm, la nivel național și internațional, tâmplărie din PVC sau aluminiu, tâmplărie din sticlă securizată, rulouri, obloane, glafuri și plase contra insectelor.

Activitatea noastră se desfăşoară în conformitate cu un sistem de management integrat al calităţii, mediului, sănătăţii şi securităţii ocupaţionale. 

Sistemul de producţie este automatizat și în totalitate informatizat, de la preluarea comenzilor până la livrarea lor, pentru asigurarea calităţii şi siguranţei produselor oferite clienţilor noştri.

Specialiștii noștri vă stau la dispoziție
și vă așteaptă în Pitești:

Str. Frații Turnavitu nr. 7
(Prelungirea Craiovei, vis a vis de MATHAUS)

(+4) 0728 728 014

Urmați-ne pe:         


Aveți nevoie de ajutor și vreți să vină un specialist la dumneavoastră?
Sunați cu încredere!

Fanel Ivan (agent vânzări)
(+4) 0728 728 004
- Alexandru Filip (agent vânzări)
(+4) 0728 728 010
George Dan (agent vânzări)
(+4) 0728 274 005
Eddy Vyncke (Business Development Manager BELGIA)
vorbitor de limba engleza, franceza, flamanda și germana
(+4) 0743 884 411

Search