Producem ferestre si usi din PVC DECEUNINCK si VEKA cu geam termopan sau geam tripan, comercializam si livram termopan (termopane, tripan, tâmplarie cu geam termoizolant)in Romania, in judetul Arges la Pitesti, Curtea de Arges, Mioveni, Campulung dar si in Alba (Alba Iulia), Arad (Arad), Argeș (Pitești), Bacău (Bacău), Bihor (Oradea), Bistrița-Năsăud (Bistrița), Botoșani (Botoșani), Brașov (Brașov), Brăila (Brăila), București, Buzău (Buzău), Caraș-Severin (Reșița), Călărași (Călărași), Cluj (Cluj-Napoca), Constanța (Constanța), Covasna (Sfântu Gheorghe), Dâmbovița (Târgoviște), Dolj (Craiova), Galați (Galați), Giurgiu (Giurgiu), Gorj (Târgu Jiu), Harghita (Miercurea Ciuc), Hunedoara (Deva), Ialomița (Slobozia), Iași (Iași), Ilfov (București), Maramureș (Baia Mare), Mehedinți (Drobeta-Turnu Severin), Mureș (Târgu Mureș), Neamț (Piatra Neamț), Olt (Slatina), Prahova (Ploiești), Satu Mare (Satu Mare), Sălaj (Zalău), Sibiu (Sibiu), Suceava (Suceava), Teleorman (Alexandria), Timiș (Timișoara), Tulcea (Tulcea), Vaslui (Vaslui), Vâlcea (Râmnicu Vâlcea), Vrancea (Focșani) Cuvintele care ne definesc: termopane de calitate, termopane la pret mic, termopane la pret de producator, geam termopan, sticla securizata, ferestre si usi, tamplarie PVC, compartimentari interioare, fabrica de termopane, fabrica de ferestre si usi, fabrica de geam termopan.

Geam TERMOIZOLANT

pentru diverse aplicații arhitecturale
În noua fabrică VI-FI am inclus acele tehnologii şi echipamente de ultimă generaţie care să ne permită realizarea unei game mari de geam termoizolant la un standard calitativ ridicat. Producem o gamă largă de geam termoizolant pentru orice tip de aplicaţie arhitecturală. Sticla float de calitate, cu diverse grosimi, clară sau cu diverse ornamente sau acoperiri, bagheta din aluminiu / bagheta "caldă" şi componentele de sigilare profesionale prelucrate şi îmbinate pe linii tehnologice de ultimă generaţie au ca rezultat unul dintre cele mai performante produse destinate construcţiilor de ferestre şi uşi, peretti cortină, balustrade şi compartimentări interioare.

Sticlă de calitate

Folosim sticlă podusă de SAINT-GOBAIN:  float clară, low-e, sticlă cu control solar (4S), colorată în masă sau reflexivă, sticlă duplex etc. Pentru aplicaţii ornamentale folosim sticlă cu diverse modele şi grade de opacitate, sablată, colorată, vitralii, cu diverse folii aplicate etc.

Geam termoizolant

Grosimea pachetului de geam termoizolant este în funcţie de aplicaţie în soluţia constructivă. Avem posibiliatea să realizăm geam termoizolant cu 2 foi de sticlă (termopan) sau cu 3 foi de sticlă (tripan) şi grosimi de până la 52mm. Bagheta deparțitoare este din aluminiu sau de tipul "warm edge" şi asigură un plus de performanţă la transferul termic.

+Argon

Creșterea proprietăților de termoizolare a pachetului de sticlă termopan se face prin inserarea de gaz inert (Argon) între foile de sticlă într-un mediu perfect controlat ce asigură o bună încărcare. Realizarea sigilării cu materiale profesionale garantează păstrarea îndelungată a gazului între foile de sticlă.

Tehnologie

Am investit în tehnologii de ultimă generaţie pentru a realiza produse cu un înalt grad de calitate. Liniile de producţie includ echipamente automatizate pentru: manipularea foilor de sticlă, tăiere şi rupere, spălare, realizarea baghetei şi sigilarea paghetului de geam termoizolant

Cu o experienţă de peste 20 de ani în producţia de ferestre şi uşi din pvc / aluminiu cu geam termoizolant VI-FI reprezintă una dintre companiile de referinţă pe piaţa de ferestre şi uşi din România şi Europa.

Producem și comercializăm, la nivel național și internațional, tâmplărie din PVC sau aluminiu, tâmplărie din sticlă securizată, rulouri, obloane, glafuri și plase contra insectelor.

Activitatea noastră se desfăşoară în conformitate cu un sistem de management integrat al calităţii, mediului, sănătăţii şi securităţii ocupaţionale. 

Sistemul de producţie este automatizat și în totalitate informatizat, de la preluarea comenzilor până la livrarea lor, pentru asigurarea calităţii şi siguranţei produselor oferite clienţilor noştri.

Specialiștii noștri vă stau la dispoziție
și vă așteaptă în Pitești:

Str. Frații Turnavitu nr. 7
(Prelungirea Craiovei, vis a vis de MATHAUS)

(+4) 0728 728 014

Urmați-ne pe:         


Aveți nevoie de ajutor și vreți să vină un specialist la dumneavoastră?
Sunați cu încredere!

Fanel Ivan (agent vânzări)
(+4) 0728 728 004
- Alexandru Filip (agent vânzări)
(+4) 0728 728 010
George Dan (agent vânzări)
(+4) 0728 274 005
Eddy Vyncke (Business Development Manager BELGIA)
vorbitor de limba engleza, franceza, flamanda și germana
(+4) 0743 884 411

Search