Producem ferestre si usi din PVC DECEUNINCK si VEKA cu geam termopan sau geam tripan, comercializam si livram termopan (termopane, tripan, tâmplarie cu geam termoizolant)in Romania, in judetul Arges la Pitesti, Curtea de Arges, Mioveni, Campulung dar si in Alba (Alba Iulia), Arad (Arad), Argeș (Pitești), Bacău (Bacău), Bihor (Oradea), Bistrița-Năsăud (Bistrița), Botoșani (Botoșani), Brașov (Brașov), Brăila (Brăila), București, Buzău (Buzău), Caraș-Severin (Reșița), Călărași (Călărași), Cluj (Cluj-Napoca), Constanța (Constanța), Covasna (Sfântu Gheorghe), Dâmbovița (Târgoviște), Dolj (Craiova), Galați (Galați), Giurgiu (Giurgiu), Gorj (Târgu Jiu), Harghita (Miercurea Ciuc), Hunedoara (Deva), Ialomița (Slobozia), Iași (Iași), Ilfov (București), Maramureș (Baia Mare), Mehedinți (Drobeta-Turnu Severin), Mureș (Târgu Mureș), Neamț (Piatra Neamț), Olt (Slatina), Prahova (Ploiești), Satu Mare (Satu Mare), Sălaj (Zalău), Sibiu (Sibiu), Suceava (Suceava), Teleorman (Alexandria), Timiș (Timișoara), Tulcea (Tulcea), Vaslui (Vaslui), Vâlcea (Râmnicu Vâlcea), Vrancea (Focșani) Cuvintele care ne definesc: termopane de calitate, termopane la pret mic, termopane la pret de producator, geam termopan, sticla securizata, ferestre si usi, tamplarie PVC, compartimentari interioare, fabrica de termopane, fabrica de ferestre si usi, fabrica de geam termopan.

Tâmplarie din ALUMINIU

ferestre și uși batante, culisante, armonică
pereți cortina și placări
ferestre-aluminiu.png

Ferestre și uși

Ferestrele şi uşile din aluminiu asigură o bună rezistenţă, funcţionalitate, forme moderne, o gamă variată de culori RAL sau anodizate, stabilitate ridicată, rezistență în timp și oferă stabilitate, protecție și confort.

Folosim cele mai performante sisteme din Aluminiu pentru fabricarea de uşi şi ferestre cea ce ne permite să realizăm o gamă largă de soluţii destinate construcţiilor rezidenţiale sau comerciale. Vă oferim o gamă diversificată de ferestre şi uşi din aluminiu realizate cu sisteme produse de: Schuco, Alumil şi Reynaers. 

Sistemele din aluminiu folosite garantează construcţia de uşi şi ferestre cu o înaltă funcţionalitate ce asigură un confort fonic şi termic sporit.

Pereți cortină

Executăm faţade moderne cu excelente calităţi de izolare termică şi fonică, dar mai ales cu posibilităţi multiple de design şi personalizare.

Sistemele de pereți cortină reprezintă o soluţie ce se aplică construcţiilor moderne cu destinaţie comercială, construcţiilor de birouri sau bănci, spaţii publice etc.. Sunt folosite cu succes pentru închiderea unor spaţii interioare, construcţia de sere și grădini sau pentru realizarea de luminatoare (autoportante sau aplicate pe structuri din oţel, beton, sau lemn).
pereti-cortina-vifi.png
culisante-aluminiu.png

Uși culisante

Uşile culisantele din aluminiu oferă luminozitate și o deschidere spre mediul înconjurător. Cu ajutorul lor vă bucuraţi de deschideri mari către gradina sau terasa dumneavoastră. Sistemele de profile din aluminiu folosite permit fabricarea unor uşi culisante cu lățimi foarte mari.

Folosite cel mai frecvent pentru: închideri de balcoane, uși pentru terasă sau balcon și compartimentări interioare.

Paletă cromatică completă

Tâmplăria din aluminiu oferă stil și personalitate locuinței dumneavoastră.
Realizată cu profile din aluminiu ce pot să fie vopsite în orice culoare RAL, aluminiu anodizat sau imitație lemn, tâmplăria din aluminiu produsă de noi poate avea o multitudine de nuanțe în armonie cu arhitectura clădirii.
geam-termopan.png

Geam termoizolant performant

termopan sau tripan cu grosime de până la 52 mm

Producem geamul termoizolant (termopan sau tripan) folosind sticlă fabricată de Saint-Gobain.
Configurația pachetului termoizolant poate fi alcătuită combinând mai multe tipuri de sticlă (low-e, 4Season, colorată, reflexivă sau ornamentală,  securizată) și poate fi stabilită conform caracteristicilor arhitecturale sau a performanțelor termice, acustice sau de securitate dorite.
 
 

Cu o experienţă de peste 20 de ani în producţia de ferestre şi uşi din pvc / aluminiu cu geam termoizolant VI-FI reprezintă una dintre companiile de referinţă pe piaţa de ferestre şi uşi din România şi Europa.

Producem și comercializăm, la nivel național și internațional, tâmplărie din PVC sau aluminiu, tâmplărie din sticlă securizată, rulouri, obloane, glafuri și plase contra insectelor.

Activitatea noastră se desfăşoară în conformitate cu un sistem de management integrat al calităţii, mediului, sănătăţii şi securităţii ocupaţionale. 

Sistemul de producţie este automatizat și în totalitate informatizat, de la preluarea comenzilor până la livrarea lor, pentru asigurarea calităţii şi siguranţei produselor oferite clienţilor noştri.

Specialiștii noștri vă stau la dispoziție
și vă așteaptă în Pitești:

Str. Frații Turnavitu nr. 7
(Prelungirea Craiovei, vis a vis de MATHAUS)

(+4) 0728 728 014

Urmați-ne pe:         


Aveți nevoie de ajutor și vreți să vină un specialist la dumneavoastră?
Sunați cu încredere!

Fanel Ivan (agent vânzări)
(+4) 0728 728 004
- Alexandru Filip (agent vânzări)
(+4) 0728 728 010
George Dan (agent vânzări)
(+4) 0728 274 005
Eddy Vyncke (Business Development Manager BELGIA)
vorbitor de limba engleza, franceza, flamanda și germana
(+4) 0743 884 411

Search