Producem ferestre si usi din PVC DECEUNINCK si VEKA cu geam termopan sau geam tripan, comercializam si livram termopan (termopane, tripan, tâmplarie cu geam termoizolant)in Romania, in judetul Arges la Pitesti, Curtea de Arges, Mioveni, Campulung dar si in Alba (Alba Iulia), Arad (Arad), Argeș (Pitești), Bacău (Bacău), Bihor (Oradea), Bistrița-Năsăud (Bistrița), Botoșani (Botoșani), Brașov (Brașov), Brăila (Brăila), București, Buzău (Buzău), Caraș-Severin (Reșița), Călărași (Călărași), Cluj (Cluj-Napoca), Constanța (Constanța), Covasna (Sfântu Gheorghe), Dâmbovița (Târgoviște), Dolj (Craiova), Galați (Galați), Giurgiu (Giurgiu), Gorj (Târgu Jiu), Harghita (Miercurea Ciuc), Hunedoara (Deva), Ialomița (Slobozia), Iași (Iași), Ilfov (București), Maramureș (Baia Mare), Mehedinți (Drobeta-Turnu Severin), Mureș (Târgu Mureș), Neamț (Piatra Neamț), Olt (Slatina), Prahova (Ploiești), Satu Mare (Satu Mare), Sălaj (Zalău), Sibiu (Sibiu), Suceava (Suceava), Teleorman (Alexandria), Timiș (Timișoara), Tulcea (Tulcea), Vaslui (Vaslui), Vâlcea (Râmnicu Vâlcea), Vrancea (Focșani) Cuvintele care ne definesc: termopane de calitate, termopane la pret mic, termopane la pret de producator, geam termopan, sticla securizata, ferestre si usi, tamplarie PVC, compartimentari interioare, fabrica de termopane, fabrica de ferestre si usi, fabrica de geam termopan.

Uși CULISANTE

în plan paralel, osciloculisante, culisante cu ridicare (HST)
glisante-ekosol.png

Uși culisante în plan paralel

Ușile culisante în plan paralel sunt ideale atunci când se dorește economii de spațiu și deschideri mari. Folosite, cel mai frecvent, pentru: închideri de balcoane, uși pentru terasă sau balcon și compartimentări interioare.

Realizate folosind sistemele din PVC Ege Deceuninck sau VEKA EKOSOL.
Profilele de închidere și îmbinare sunt echipate cu perii ce asigura o bună etanșare.

Pot fi simple (cu o singură foaie de ușa mobilă) sau duble (ambele foi de ușă sunt culisante)

Uși oscilo-culisante

Uşile oscilo-culisante (PSK) prezintă avantajul economiei de spaţiu oferind, în același timp, o etanşare net superioară. Sunt idele pentru zonele unde se doreşte uşi cu gabarit mare fără să fie afectată izolaţia termică şi fonică. 

Acest sistem permite închiderea cu maximă etanşeitate, rămânând perfect sigură prin punctele de închidere distribuite în jurul întregului perimetru al cercevelei. Aerisirea nu mai este o problemă, ușa se deschide în plan vertical prin suistemul de oscilo-batare.

Deschiderea se face cu ajutorul unui sistem de feronerie special ce permite depărtarea uşoară a cercevelei şi culisarea acesteia pe lângă părţile fixe ale ansamblului de tâmplărie.

Sunt realizate cu sisteme din PVC DECEUNINCK  sau VEKA Softline 70 / Softline 82.
osciloculisanta-VEKA.png
culisanta-HST.png

Uși culisante cu ridicare (HST)

Ușile culisante cu ridicare HST sunt soluţia ideală pentru arhitecturile cu suprafețe mari vitrate ce oferă luminozitate și un caracter modern. Tehnologia de ridicare şi de alunecare a părții mobile se face silențios permiţând deplasarea cu uşurinţă fără mari eforturi.
Ușile culisante au în componență un prag din aluminiu ce asigură o trecere ușoară și o izolare termică excelentă.

Sunt realizate folosind sistemele din PVC Deceuninck sau VEKA SLIDE.

Constructiv pot fi realizate în 2 sau 4 canate, cu o singură sau doua foi de ușă culisante. Avantajul principal este acela că permite realizarea de uși cu lungimea de până la 10m.

Paletă cromatică completă

profile foliate imitație lemn sau vopsite în orice culoare RAL

geam-termopan.png

Geam termoizolant performant

termopan sau tripan cu grosime de până la 52 mm

Producem geamul termoizolant (termopan sau tripan) folosind sticlă fabricată de Saint-Gobain.
Configurația pachetului termoizolant poate fi alcătuită combinând mai multe tipuri de sticlă (low-e, 4Season, colorat, reflexiv sau ornamental, cât și securizată) și poate fi stabilită conform caracteristicilor arhitecturale sau a performanțelor termice, acustice sau de securitate dorite.

Cu o experienţă de peste 20 de ani în producţia de ferestre şi uşi din pvc / aluminiu cu geam termoizolant VI-FI reprezintă una dintre companiile de referinţă pe piaţa de ferestre şi uşi din România şi Europa.

Producem și comercializăm, la nivel național și internațional, tâmplărie din PVC sau aluminiu, tâmplărie din sticlă securizată, rulouri, obloane, glafuri și plase contra insectelor.

Activitatea noastră se desfăşoară în conformitate cu un sistem de management integrat al calităţii, mediului, sănătăţii şi securităţii ocupaţionale. 

Sistemul de producţie este automatizat și în totalitate informatizat, de la preluarea comenzilor până la livrarea lor, pentru asigurarea calităţii şi siguranţei produselor oferite clienţilor noştri.

Specialiștii noștri vă stau la dispoziție
și vă așteaptă în Pitești:

Str. Frații Turnavitu nr. 7
(Prelungirea Craiovei, vis a vis de MATHAUS)

(+4) 0728 728 014

Urmați-ne pe:         


Aveți nevoie de ajutor și vreți să vină un specialist la dumneavoastră?
Sunați cu încredere!

Fanel Ivan (agent vânzări)
(+4) 0728 728 004
- Alexandru Filip (agent vânzări)
(+4) 0728 728 010
George Dan (agent vânzări)
(+4) 0728 274 005
Eddy Vyncke (Business Development Manager BELGIA)
vorbitor de limba engleza, franceza, flamanda și germana
(+4) 0743 884 411

Search