Producem ferestre si usi din PVC DECEUNINCK si VEKA cu geam termopan sau geam tripan, comercializam si livram termopan (termopane, tripan, tâmplarie cu geam termoizolant)in Romania, in judetul Arges la Pitesti, Curtea de Arges, Mioveni, Campulung dar si in Alba (Alba Iulia), Arad (Arad), Argeș (Pitești), Bacău (Bacău), Bihor (Oradea), Bistrița-Năsăud (Bistrița), Botoșani (Botoșani), Brașov (Brașov), Brăila (Brăila), București, Buzău (Buzău), Caraș-Severin (Reșița), Călărași (Călărași), Cluj (Cluj-Napoca), Constanța (Constanța), Covasna (Sfântu Gheorghe), Dâmbovița (Târgoviște), Dolj (Craiova), Galați (Galați), Giurgiu (Giurgiu), Gorj (Târgu Jiu), Harghita (Miercurea Ciuc), Hunedoara (Deva), Ialomița (Slobozia), Iași (Iași), Ilfov (București), Maramureș (Baia Mare), Mehedinți (Drobeta-Turnu Severin), Mureș (Târgu Mureș), Neamț (Piatra Neamț), Olt (Slatina), Prahova (Ploiești), Satu Mare (Satu Mare), Sălaj (Zalău), Sibiu (Sibiu), Suceava (Suceava), Teleorman (Alexandria), Timiș (Timișoara), Tulcea (Tulcea), Vaslui (Vaslui), Vâlcea (Râmnicu Vâlcea), Vrancea (Focșani) Cuvintele care ne definesc: termopane de calitate, termopane la pret mic, termopane la pret de producator, geam termopan, sticla securizata, ferestre si usi, tamplarie PVC, compartimentari interioare, fabrica de termopane, fabrica de ferestre si usi, fabrica de geam termopan.

Uși REZIDENȚIALE

Eleganță, protecție termică, protecție fonică și securitate sporită.
usi-ornamentale.jpg
Fie ca doriti o uşă de exterior sau interior, simplă sau cu modele şi culori diverse ușile rezidențiale VI-FI sunt alegerea fericită.

Profilele din PVC marca DECEUNINCK sau VEKA pentru uşi rezidenţiale oferă o gamă largă de posibilităţi de configurare şi design. Datorită formelor şi culorilor multiple, a gamei variate a foilor de ușă cu modele predefinite posibilităţile de personalizare sunt nelimitate. Construcţia multicamerală a profilelor din PVC asigură stabilitate şi siguranţă prin armăturile metalice de minim 2 mm îmbinate perfect la colţuri cu ajutorul unor elemente de legătură sudate.

Paletă cromatică completă

profile foliate imitație lemn sau vopsite în orice culoare RAL

Feronerie durabilă cu funcționalități multiple

Ușile de intrare VI-FI sunt echipate cu feronerie MACO de ultimă generație, mânere HOPPE și balamale Dr. Hahn

Închidere multipunct

Sistemul de închidere multipunct este acţionat din mâner şi cheie. Prin combinaţia unică de cârlige şi bolţuri uşa este sigură  şi etanşă, protejând împotriva arşiţei, vântului şi a vremii nepotrivite, precum şi împotriva accesului neautorizat.

Prag din aluminiu

Realizat din aluminiu este rezistent la trafic. Înălțimea mică a pragului facilitează accesul ușor. Transferul termic la nivelul pragului este optimizat prin bariera termică înglobată în acesta iar etanșarea este perimetrală cea ce înseamnă o izolare termică/fonică optimă.

Balamale Dr. Hahn

Balamalele Dr-Hahn sunt special proiectate pentru creșterea robusteții și fiabilității ușilor și pot suporta greutăți mari de până la 140 kg/balama. Fiecare ușă are minimum 3 balamale în funcție de greutatea totală a ușii. Reglarea ușii se realizează extrem de ușor, balamalele fiind reglabile pe 3 direcții, astfel încât ușa își păstrează funcționalitatea un timp îndelungat.
geam-termopan.png

Geam termoizolant performant

termopan sau tripan cu grosime de până la 52 mm

Producem geamul termoizolant (termopan sau tripan) folosind sticlă fabricată de Saint-Gobain.
Configurația pachetului termoizolant poate fi alcătuită combinând mai multe tipuri de sticlă (low-e, 4Season, colorat, reflexiv sau ornamental, cât și securizată) și poate fi stabilită conform caracteristicilor arhitecturale sau a performanțelor termice, acustice sau de securitate dorite.

Cu o experienţă de peste 20 de ani în producţia de ferestre şi uşi din pvc / aluminiu cu geam termoizolant VI-FI reprezintă una dintre companiile de referinţă pe piaţa de ferestre şi uşi din România şi Europa.

Producem și comercializăm, la nivel național și internațional, tâmplărie din PVC sau aluminiu, tâmplărie din sticlă securizată, rulouri, obloane, glafuri și plase contra insectelor.

Activitatea noastră se desfăşoară în conformitate cu un sistem de management integrat al calităţii, mediului, sănătăţii şi securităţii ocupaţionale. 

Sistemul de producţie este automatizat și în totalitate informatizat, de la preluarea comenzilor până la livrarea lor, pentru asigurarea calităţii şi siguranţei produselor oferite clienţilor noştri.

Specialiștii noștri vă stau la dispoziție
și vă așteaptă în Pitești:

Str. Frații Turnavitu nr. 7
(Prelungirea Craiovei, vis a vis de MATHAUS)

(+4) 0728 728 014

Urmați-ne pe:         


Aveți nevoie de ajutor și vreți să vină un specialist la dumneavoastră?
Sunați cu încredere!

Fanel Ivan (agent vânzări)
(+4) 0728 728 004
- Alexandru Filip (agent vânzări)
(+4) 0728 728 010
George Dan (agent vânzări)
(+4) 0728 274 005
Eddy Vyncke (Business Development Manager BELGIA)
vorbitor de limba engleza, franceza, flamanda și germana
(+4) 0743 884 411

Search